. Transportjobbasen
 
 
Kom godt i gang
Ledige jobs
 
Ønsker I en ny medarbejder, er www.transportjobbasen.dk et godt sted at begynde.

For at søge en ny medarbejder bedes I udfylde formularen på ”Opret virksomhed”. Det er nødvendigt, at I har en mail adresse, som vi kan fremsende brugernavn og adgangskode til.

Efter modtagelse af adgangskoder, indtastes de i ”Log ind” feltet i højre side. Herefter vælges ”Opret job” i menuen til højre og der kan indtastes et stillingsopslag.

Jobopslaget er aktivt i 30 dage og prisen er kr. 195,00 eks. moms. Genaktivering af opslaget koster kr. 150,00 eks. moms, for yderligere 30 dage. 5 dage før udløb vil der blive sendt en mail med et link til genaktivering af jobopslaget. Opslaget vil være aktivt alle 30 dage, også selv om ansøgningsfristen overskrides.

Der kan også tegnes et årsabonnement for kun 999,00 eks. moms. Indenfor dette år kan der frit lægges jobopslag på www.transportjobbasen.dk

Ønsker I at annoncere samme stilling i Lastbil Magasinet (det trykte medie) bedes I afkrydse i skemaet, og vi kontakter jer med hensyn til priser og udgivelse.

Arbejde søges:

Søger du et nyt job udfyldes ”Opret CV”.

Det er gratis at søge job og oprette et CV i jobbanken, og det vil være aktivt i 60 dage. 5 dage før udløb vil der blive sendt en mail med et link til genaktivering af CV’et i 60 dage. CV’et vil blive slette helt fra systemet 15 dage efter udløb, hvis det ikke er genaktiveret.

For firmaer der er interesserede i et eller flere af CV’erne gælder det, at de skal oprette sig som virksomhed, hvilket er gratis, hvorefter de med tilsendte adgangskoder kan logge ind og læse stamdataene på de aktuelle CV’er.

 
  E-mail:  
   
  Adgangskode:  
   
 
gem login
 
 
Glemt kodeord?
 

Lastbilmagasinet  
Lastbilbasen  
Fragtbasen  
Lastbil Show  
Trucklink  
Online Magasin  

 
         
 
 19 brugere online